lauantai 18. helmikuuta 2023

Puunkaatopalvelu Tampere, pihapuiden kaadot, omenapuiden leikkaukset, pensasaitojen ruohikoiden leikkaukset ja pihapalvelumme kaatopaikkakuljetuksista tyhjennyspalveluista alkaen

Puunkaataja Tampere Lempäälä Kangasala Ylöjärvi pihapuiden kaadot karsinnat paloittelut Stihl 500i Talonmiespalvelu@gmail.com tiedustelut tilaukset sähköpostilla ensisijaisesti yhteydenotot, jotta ei tule kirjausvirheitä toiveidenne suhteen Puunkaato - ja pihapalvelu Tampere, pihapuiden kaadot, omenapuiden leikkaukset, pensasaitojen ruohikoiden leikkaukset ja pihapalvelumme kaatopaikkakuljetuksista tyhjennyspalveluista alkaen +  https://kaatopaikkakuljetukset.blogspot.com alkaen  tarjoaa puiden kaato- ja hoitopalveluita, sekä viherrakentamista pitkällä kokemuksella. 

Toimimme pääasiassa Tampere Pirkanmaan talousalueen eri kunnissa alueilla 

Puunkaataja Tampere Lempäälä Kangasala Ylöjärvi pihapuiden kaadot karsinnat paloittelut Stihl 500i
 Talonmiespalvelu@gmail.com tiedustelut tilaukset sähköpostilla, kiitos etukäteen ;) asian huomioinnista.
https://Puunkaataja-Tampere.blogspot.com

 

Moniala palvelumme on palvellut eri asiakkaitaan jo yli 4 vuosikymmenen ajan, jo kouluikäisenä koulupäivien jälkeen käytiin ohimennen kaatamassa puita kirveellä ;). Nykyään on onneksi tehokkaammat mahdollisuudet ja vielä maksusta ;).

Olemme erikoistuneet viherrakentamiseen ruohikoiden teoista alkaen mm koira-aitojen teot Https://koira-aitojen-teot.blogspot.com, erikoisosaamistamme on erityisesti rakennetun ympäristön puut tyvikaatoina lompakkotalja / stalpen kaadonsuuntaja etc apumies avusteisesti. 

Kiipeilykaadot on nykyään niin alihinnoiteltuja, vaikka ovat vaarallisia hommia, että niihin ei koske tikullakaan, voin kyllä ohjata ko tahoille jotka niitä tekevät pitkin hampain. Elääkin pitää, eikä tappiolla teko hyödytä.


Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu niin yksityisiä asiakkaita kuin yhteisöjäkin, joilla on maksuvalmius heti, eikä viidestoista päivä.Toimintamme avain on välittömyys eli heti maksu ja palvelu, kun on tehty katselmus ja sovittu mitä tehdään, laatu, sekä kokonaisvaltainen ja asiakaslähtöinen palvelu. Se tarkoittaa sitä, että kaikki toimintamme perustuu asiakkaan kunnioittamiseen, pyrimme jokaisessa kohteessa löytämään juuri teille sopivimmat ratkaisut. 
Ammattitaitoinen henkilöstö takaa työn riittävän laadun. Vältän ylisanaisuuksia, mitä monet muut käyttävät työstään.

Ohessa viimeisin hankinta isompien puiden kaatoihin ja palasteluihin Stihl MS 500i

 

Talvisin lumiaikaan luomenluontipalvelut samoin käteisellä edetään kohteissta https://Lumenluontipalvelu-Tampere.blogspot.com

Toukokuusta lokakuulle nurmikoiden ruohikoiden leikkaukset ruohonleikkurilla ja lankaleikkurilla:


------------------
--------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti